TERMENI SI CONDITII

Conditii generale de utilizare a websiteului www.lucianciuchita.ro

CONDITII GENERALE DE UTILIZARE:

Utilizarea site-ului www.lucianciuchita.ro presupune acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor expuse mai jos. In momentul in care acceseaza sau utilizeaza acest site, utilizatorii sunt obligati sa accepte de facto termenii si conditiile de utilizare. Neacceptarea acestor termeni si conditii atrage obligatia persoanei respective de a inceta accesarea site-ului.

DREPTURILE ASUPRA CONŢINUTULUI SITE-ULUI

Titlul de proprietate deţinut de LUCIAN CIUCHIȚĂ asupra prezentului site , nu se va transfera . Lucian Ciuchiţă deţine drepturi complete şi depline asupra titlului de proprietate şi prin aceasta toate drepturile de autor. Toate informaţiile, produsele sau aplicaţiile conţinute în acest site sunt proprietatea lui Lucian Ciuchiţă , care îşi rezervă dreptul de a modifica conţinutul şi/sau structura site-ului în orice moment şi fară nici o informare prealabilă. Întregul conţinut al site-ului www.lucianciuchita.ro este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, conţinutul şi prezentarea site-ului sunt deţinute de Lucian Ciuchiţă. Este interzisă copierea, modificarea, afişarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licenţierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conţinutului site-ului în orice scop fară confirmarea scrisă din partea Lucian Ciuchiţă.

Informatiile prezente pe www.lucianciuchita.ro sunt de interes general si sunt puse la dispozitia utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se întelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa pagina. Puteti copia si tipari continutul paginii www.lucianciuchita.ro pentru folosinta dumneavoastra personala, fara intentii comerciale. În orice alte situatii, continutul www.lucianciuchita.ro nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fara consimtamântul explicit al lui Lucian Ciuchiţă .

OBIECTIVUL CONTINUTULUI SITE-ULUI Obiectivul continutului site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte despre scriitorul Lucian Ciuchiţă si lucrarile sale. Lucian Ciuchiţă nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca va depune toate diligentele pentru realizarea unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.

INFORMATIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI Orice persoana care viziteaza site-ul www.lucianciuchita.ro si care ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site, îsi manifesta acordul în mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date si informatii personale de catre Lucian Ciuchiţă; transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct, evenimente culturale in legatura cu lansari de carte, intalniri cu cititorii si dedicatii. Lucian Ciuchiţă va pastra confidentialitatea acestor informatii. Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra în conformitate cu prevederile legii 677/2001 si directivelor GDPR pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.